0

Cosul de cumparaturi este gol

: 0
Elemente Total: 0,00

LINIA EXENCE

Am selectat cele mai bune materii prime, pentru a obține produse de cea mai înaltă calitate realizate cu elemente naturale, vegetale și ecologice care respectă echilibrul pielii, chiar și a celei delicate.

UNT DE SHEA

UNT DE SHEA

15,90

Parfumat, Natural, Vegan, 100 ml ℮ 3,38 fl oz CE ESTE Untul de Shea pur fruttonero este obținut prin procese naturale, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, asigurând menținerea intactă a substanțelor active ale produsului. Prelucrarea are loc la locul de origine printr-un proces artizanal și strict controlat, care garantează calitatea sa excelentă. Untul de Shea pur are o consistență solidă, o culoare ce variază de la alb la fildeș, de la galben la verzui și un miros caracteristic. Conține substanțe extrem de hrănitoare pentru epidermă precum antioxidanții naturali, care joacă un rol fundamental în hidratarea pielii. În compoziția untului de shea intră acizi grași nesaturați, acizi grași saturați și un conținut foarte mare de substanțe nesaponificabile, ce asigură hrănirea și protejarea pielii. Bogat în vitamine liposolubile, contracarează fenomenele iritante asigurând protecția și calmarea pielii, atenuând inflamația și liniștind pielea sensibilă, precum cea a nou-născuților sau a persoanelor în vârstă. COMPOZIŢIE Untul de Shea pur fruttonero este obținut prin procese naturale, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, asigurând menținerea intactă a substanțelor active ale produsului. Prelucrarea are loc la locul de origine printr-un proces artizanal și strict controlat, care garantează calitatea sa excelentă. Untul de Shea pur are o consistență solidă, o culoare ce variază de la alb la fildeș, de la galben la verzui și un miros caracteristic.   Conține substanțe extrem de hrănitoare pentru epidermă precum antioxidanții naturali, care joacă un rol fundamental în hidratarea pielii. În compoziția untului de shea intră acizi grași nesaturați, acizi grași saturați și un conținut foarte mare de substanțe nesaponificabile, ce asigură hrănirea și protejarea pielii. Bogat în vitamine liposolubile, contracarează fenomenele iritante asigurând protecția și calmarea pielii, atenuând inflamația și liniștind pielea sensibilă, precum cea a nou-născuților sau a persoanelor în vârstă.   PROPRIETĂȚI Calmant: atenuează fenomenele iritante și procesele inflamatorii ale pielii sensibile Emolient: reduce manifestările cutanate Dermo-protector: stimulează repararea țesuturilor Hrănitor: îmbunătățește hidratarea țesuturilor. RECOMANDĂRI DE UTILIZARE Iritații ale pielii Aplicați masând delicat, după curățare, pentru a calma pielea iritată datorită epilării, raderii, mușcăturilor de insecte sau expunerii la soare Copii Este un înlocuitor excelent al cremei de protecție utilizată pentru a hidrata pielea copiilor și a o proteja împotriva erupțiilor datorate scutecului. Se recomandă utilizarea la fiecare schimbare a scutecului. Protecție Promovează repararea țesuturilor, în cazul dermabraziunii sau proceselor inflamatorii, distribuind produsul pe zonele expuse și masând până când se absoarbe complet. Cremă de față Untul de Shea poate fi folosit drept cremă pentru față. Distribuiți o cantitate mică de produs și masați până când se absoarbe complet. Folosiți apoi un șervețel de hârtie pentru a elimina definitiv stratul strălucitor care se formează. Notă: Untul de Shea pur se prezintă în stare solidă; pentru o aplicare corectă se înmoaie o cantitate mică de unt în palmă, înainte de distribuirea pe părțile afectate. INCI ​​​​​​​BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, LIMONENE. * from natural production Note: Limonene from natural origin PRODUS CERTIFICAT ​​​​​​​ ​​​​​​​ Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare.      

ULEI VIRGIN DE ANDIROBA PARFUMAT

ULEI VIRGIN DE ANDIROBA PARFUMAT

14,90

Parfumat, Natural, Vegan, 50 ml ℮ 1,69 fl oz   CE ESTE Uleiul de andiroba virgin este un ulei natural produs din semințe de Carapa Guaianensis, un copac aparținând familiei Meliaceae. Tipic pădurii tropicale, crește în Amazonia, în general pe soluri bogate, în palude, câmpii aluvionare, mlaștini și podișuri. Poate crește sălbatic sau cultivat, în Brazilia, în insule precum Tocantins și Rio Solimoes și în zonele din apropierea coastelor. Lemnul de andiroba este dur, dar rezistent. În trecut era trimis în Statele Unite pentru industria mobilei, întrucât este extrem de rezistent în timp și nu este atacat de insecte. Arborele andiroba produce fructe maro, lemnoase, care conțin mulți sâmburi sau semințe bogate într-un ulei (aproximativ 63%) de culoare galben-pai. Acest ulei este un produs al pădurii tropicale, cu o lungă istorie de utilizare. De-a lungul secolelor, andiroba a fost folosit în diferite moduri de către indigenii din Amazonia și nu doar în medicina populară. A fost și este încă folosit drept combustibil pentru lămpi naturale, săpunuri, împotriva artritei, precum și ca repelent pentru țânțari, muște și alte insecte Bogat în limonoide și triterpene, datorită prezenței Omega 3 și acizilor alfa-hidroxi, a căror acțiune de levigare netezește suprafața pielii, este utilizat în cosmetică pentru tratamentul topic al imperfecțiunilor cauzate de celulită. COMPOZIŢIE Uleiul de andiroba fruttonero este un ulei 100% pur. Extracția uleiului are loc prin presare la rece, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, pentru a obține un produs de înaltă calitate și a păstra substanțele active Cu consistență vâscoasă, culoare galben-maro transparentă și miros caracteristic, în funcție de temperatura exterioară starea produsului poate suferi modificări parțiale sau totale.Compus din acizi grași, precum acidul palmitic, acidul oleic și acidul linoleic, uleiul de andiroba are proprietăți hidratante, hrănitoare și calmante. Moleculele ce caracterizează uleiul sunt: acizi alfa-hidroxi sau acizi din fructe, care acționează la nivelul epidermei cu efect de netezire, stimulând turn-over-ul celular; îndeplinesc o acțiune de exfoliere, ameliorarea estetică fiind evidentă. Limonoide și terpene active din punct de vedere biologic cu proprietăți de calmare semnificative, ajută la prevenirea contracturilor musculare și atenuarea durerii aferente, inclusiv a durerilor reumatice și articulare, atunci când se manifestă. Meliacine, grup de terpene cărora li se datorează gustul amar al uleiului, similare cu elementele chimice împotriva malariei (de aceea nu se recomandă în timpul sarcinii și alăptării) Omega 6 și omega 9, acizi grași esențiali, componente naturale ale membranei celulare, care împreună cu acidul palmitic asigură hidratarea epidermei. PROPRIETĂȚI Netezire: promovează microcirculația țesuturilor subcutanate Drenare: favorizează eliminarea lichidelor stagnante Pentru celulită: contracarează și atenuează imperfecțiunile cauzate de celulită Calmant: ajută la prevenirea contracturilor musculare și la ameliorarea durerii.   RECOMANDĂRI DE UTILIZARE Imperfecțiuni datorate celulitei Masat în mod constant, exercită o semnificativă acțiune preventivă pentru reducerea imperfecțiunilor datorate celulitei, favorizează microcirculația țesuturilor subcutanate și îndepărtarea lichidelor stagnante. Masați părțile afectate de jos în sus, până când se absoarbe complet. Pur sau amestecat Utilizat frecvent ca ulei purtător pentru masaje, uleiul de Andiroba virgin poate fi utilizat ca produs pur sau amestecat cu alte uleiuri, unturi sau creme. De exemplu poate fi amestecat cu untul de shea, obținând o acțiune de protejare a pieli. Dureri musculare Pentru ameliorarea durerii musculare și ale articulațiilor încălziți produsul în palme, pregătindu-l pentru masaj. Aplicați local și masați partea afectată, distribuind uniform uleiul, până când se absoarbe complet. Poate fi folosit înainte de activitățile sportive pentru pregătirea și încălzirea mușchilor, favorizând astfel acțiunea de tonificare pe care o exercită. Notă: dacă uleiul devine parțial solid datorită temperaturii externe va fi suficient să îl amestecați sau să îl încălziți înainte de utilizare, produsul devenind din nou omogen. Este lichid la 27°C și prezintă concrețiuni mai solide, vizibile în interiorul flaconului, când temperatura scade INCI CARAPA GUAIANENSIS SEED OIL*, PARFUM, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA, ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE * from natural production. Note: Limonene from natural origin   PRODUS CERTIFICAT Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare. 

ULEI DE ARGAN PARFUMAT

ULEI DE ARGAN PARFUMAT

15,90

Parfumat, Ecologic, Vegan, 30 ml ℮ 1,01 fl oz CE ESTE Uleiul de argan este un ulei natural produs din fructul arborelui de Argan, o plantă sălbatică aparținând familiei Sapotaceae, care crește numai în câmpia Sous, în zona sud-vestică a Marocului. Rolul său de menținere a echilibrului ecologic este fundamental: rădăcinile sale frânează eroziunea solului și încetinesc procesele de deșertificare. Caracteristicile sale sunt strâns legate de mediul în care crește. Arbore spinos sempervirent, poate atinge o înălțime de 10 metri. Adaptată climatului deșertic, este o plantă ce poate trăi peste 200 de ani. În interiorul fructelor sale cărnoase se află un sâmbure foarte tare, în care se află trei sâmburi mici din care se extrage uleiul. Ca în cazul multor uleiuri vegetale, și uleiul de argan poate fi folosit, în funcție de procesul de producție ales, în două domenii: alimentar și cosmetic. Dacă este folosit drept condiment, sâmburii trebuie să fie mai întâi prăjiți și apoi presați, uleiul astfel obținut având un miros puternic și o culoare închisă. În al doilea caz uleiul, după presarea la rece, va fi mai deschis la culoare și va avea un parfum natural mai delicat. COMPOZIŢIE  Uleiul de argan pur conține tocoferoli, flavonoide, xantofile, carotenoide, vitamine și antioxidanți naturali, necesari pentru contracararea factorilor ce provoacă îmbătrânirea pielii. Datorită componentelor sale este indicat în special pentru pielea matură, îmbunătățind vizibil și rapid hidratarea și elasticitatea acesteia.   Vitamina A stimulează producția de colagen, pielea devenind tonică și luminoasă. Vitamina E ajută la neutralizarea reactivității radicalilor liberi. Hrănește epiderma, oferindu-i luminozitate și fermitate. Aliat prețios al părului, mai ales atunci când este fragil, tratat sau uscat, poate fi utilizat separat sau împreună cu produsele obișnuite de îngrijire a părului, pe care îl hrănește, îl hidratează și îl catifelează. PROPRIETĂȚI ​​​​​​Anti-Age: permite repararea țesuturilor si reducerea ridurilor Antioxidant: protejează împotriva agresiunii radicalilor liberi Regenerator: promovează reînnoirea celulelor epidermice Efect de elasticizare: stimulează producția de elastină și fibre de colagen RECOMANDĂRI DE UTILIZARE Piele matură Aplicați o cantitate generoasă de ulei seara, înainte de a merge la culcare și după ce ați curățat fața. Loviți ușor întreaga suprafață a feței cu vârfurile degetelor, lăsând o peliculă regeneratoare subțire care se va absorbi în timpul nopții. Zona din jurul ochilor și decolteu Pentru un masaj eficient anti-age distribuiți o doză de ulei pe pielea feței, folosind vârfurile degetelor. Apăsați cu grijă și din ce în ce mai puternic, efectuând mișcări circulare de sus în jos și din interior către exterior. Pentru decolteu aplicați una sau mai multe doze de produs și masați efectuând mișcări dintre interior către exterior. Bază pentru machiaj Distribuit pe față și masat până când se absoarbe complet pregătește pielea pentru fondul de ten, datorită hidratării corecte. Păr În cazul părului deteriorat, aplicați înainte de șamponare și lăsați-l să acționeze timp de cel puțin treizeci de minute. Când părul este foarte uscat, puteți aplica uleiul după șamponare pe părul umed, distribuindu-l până la vârfuri. Apoi puteți aplica celelalte produse de styling. INCI ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, PARFUM, EUGENOL, LINALOOL, LIMONENE. * from organic production Note: Limonene from natural origin PRODUS CERTIFICAT  Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare. 

ULEI DE CAMELLIA PARFUMAT

ULEI DE CAMELLIA PARFUMAT

15,90

Pur, Ecologic, Vegan, 30 ml ℮ 1,69 fl oz CE ESTE Camellia este un gen aparținând familiei Theaceae. Crește din sudul Japoniei până în Coreea, în China de sud și în zonele învecinate. În prima jumătate a anului 700 au fost descoperite 2 specii, C. japonica și C. sinensis, dar astăzi se cunosc aproape 300 de specii, provenind dintr-un număr mic de specii naturale care au fost hibridizate ulterior. Camellia Sinensis este cunoscută mai ales pentru producția de ceai, dar planta din care se extrage uleiul este Camellia oleifera, care a fost dintotdeauna utilizată pentru proprietățile sale atât în cosmetică, cât și în domeniul alimentar. În jurul secolului al XVIII-lea au fost importate în Europa câteva soiuri, din cultivarea cărora au provenit altele noi, ce s-au răspândit rapid nu numai în Europa, ci și în America, Australia și Africa de Sud.   Arbust sempervirent cu creștere lentă, frunze verzi lucioase și flori de culoare roșie, roz și albă, Camellia a fost dintotdeauna un simbol al eleganței și rafinamentului, considerat aducător de noroc și oferit chiar și zeilor. COMPOZIŢIE Uleiul de Camellia pur fruttonero este alcătuit în proporție de 90% din acizi grași poli și mono-nesaturați, fiind caracterizat printr-un procent ridicat de polifenoli și antioxidanți naturali; contracarează imperfecțiunile obișnuite ale pielii, precum petele. Bogat în vitamina A (retinol), stimulează producția de colagen care conferă tonus și elasticitate pielii, distingându-se și prin conținutul ridicat de vitamina E (tocoferol), esențial pentru neutralizarea reactivității radicalilor liberi responsabili pentru deteriorarea celulelor epidermice. Poate fi folosit și pentru îngrijirea părului: îl întărește, îi redă strălucirea și reduce efectul de păr rebel, acesta devenind lucios și mătăsos. PROPRIETĂȚI Contracarare: ajută la reducerea imperfecțiunilor obișnuite ale pielii și, în special, a petelor Antioxidant: protejează împotriva agresiunii radicalilor liberi Hidratant: reface catifelarea și hidratarea pielii Emolient: reduce manifestările cutanate. RECOMANDĂRI DE UTILIZARE Pete cutanate Aplicați zilnic o cantitate mică în zonele cu pigmentare evidentă și masați până când se absoarbe complet. Pete cutanate senile Pentru a reduce prezența petelor persistente, se recomandă amestecarea uleiului de camellia cu uleiul de andiroba. Primul ajută la reducerea petelor cutanate, iar al doilea îndeplinește funcția de exfoliere și netezire în zona hiperpigmentată, sporind acțiunea de redare a luminozității pielii. Pentru o piele hidratată Pentru a avea o piele hidratată și moale distribuiți o cantitate mică de ulei pe pielea feței, masând până când se absoarbe complet Păr rebel Pentru a descurca părul rebel și pentru ca acesta să devină mai mătăsos, aplicați uleiul pe părul umed. Distribuiți produsul cu un pieptene cu dinți mari și masați pentru a facilita absorbția. Pentru ca părul rebel să devină strălucitor, distribuiți puțin produs pe vârfurile uscate și la rădăcină. INCI CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL*, PARFUM, GERANIOL, CITRONELLOL, LINALOOL * from organic production​​​​​​​ PRODUS CERTIFICAT  Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare.

ULEI DE CÂNEPĂ PARFUMAT

ULEI DE CÂNEPĂ PARFUMAT

14,90

Parfumat, Ecologic, Vegan, 50 ml ℮ 1,69 fl oz CE ESTE Cannabis Sativa, o specie din genul Cannabis, aparține familiei Canabaceae, fiind o plantă erbacee anuală, originară din Asia central-sudică. De secole, această plantă a jucat un rol economic și social important: materia primă obținută din ea, cânepa, a fost folosită încă din timpuri străvechi pentru țesături. A început să fie folosită în occident, în jurul secolului al XVIII-lea, datorită expansiunii navale și coloniale caracteristică epocii, fiind legată de producția textilă de funii și câlți, dar și substanțe „uleioase” (pentru iluminat și energie), „fibroase” (fibre textile, haine, hârtie) și „alimentare” (făină și furaj pentru animale). În Italia, zonele Bologna și Ferrara s-au distins prin calitatea ridicată a producției de cânepă, contribuind semnificativ la transformarea peninsulei în cel de-al doilea producător din lume. La începutul anilor 1900 au început primele campanii de denigrare, datorită caracteristicilor evidente de rezistență și adaptabilitate ale plantei, producțiile abundente subminând prosperitatea industriilor concurente. La aceasta se adaugă discuțiile legate de legalitatea utilizării sale datorită oleorezinei din inflorescențe care, după cum se știe, sunt bogată în compuși psihoactivi. Revenind în cele din urmă în atenție, astăzi cânepă este considerată din nou utilă și importantă datorită uleiului obținut din semințe. Un ulei care, datorită acizilor din compoziția sa, reprezintă o mare valoare pentru industria cosmetică și alimentară. COMPOZIŢIE Uleiul de cânepă fruttonero este un ulei natural produs din semințe de Cannabis Sativa. Extracția uleiului are loc prin presarea la rece a semințelor de cânepă, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, pentru a obține un produs de înaltă calitate și a păstra substanțele sale active. Uleiul de cânepă fruttonero nu conține substanțe psihoactive. Caracterizat printr-o culoare verde închis și un miros tipic de iarbă, uleiul de cânepă este bogat în antioxidanți, vitamina A ce stimulează producția de colagen, vitamine din grupa B, precum B1, B2 și B6, esențiale pentru funcționarea pielii, vitamina E (tocoferol) necesară pentru neutralizarea reactivității radicalilor liberi, vitamine F, precum omega 3 și 6, necesare pentru constituirea și regenerarea membranei celulare, precum și proteine, caroten, săruri minerale, importante pentru îngrijirea epidermei. Recomandat de obicei pentru îngrijirea părului și scalpului, este un produs excelent recomandat pentru îngrijirea pielii acneice și grase. ​​​​​​​ PROPRIETĂȚI Normalizarea secreției de sebum: reglează producția excesivă de sebum Revitalizant: reînnoiește celulele și le redă vigoarea și vitalitatea Purificant: ajută la eliminarea excesului de sebum Efect luminos: indicat pentru a hrăni și a da strălucire pielii și părului. RECOMANDĂRI DE UTILIZARE Seboree și mătreață Aplicați uleiul pe scalp, când părul este încă umed. Frecați bine pentru a favoriza îndepărtarea mătreții și absorbția produsului. Lăsați să acționeze timp de 10 minute și aplicați apoi șamponul normal. Scalp Masați delicat capul cu ulei pur, pentru a obține o acțiune de echilibrare. Alternativ, poate fi amestecat cu șamponul tradițional. Păr strălucitor și hidratat Aplicați o picătură de ulei pe vârfurile părului uscat și curat, pentru a-i reda strălucirea și vitalitatea. Poate fi folosit pentru hidratarea părului, distribuindu-l uniform pe părul umed. Față Distribuiți uleiul pe pielea feței cu un disc de vată. Așteptați câteva minute și clătiți cu un produs de curățare special. Notă: Uleiul de cânepă poate fi utilizat ca produs pur sau amestecat cu alte uleiuri, unturi sau creme. Uleiul de cânepă pur se caracterizează prin fluiditate și penetrabilitate ridicate, culoarea și mirosul fiind cele naturale, ale ingredientelor. ​​​​​​​ INCI HEMP OIL PERFUMED CANNABIS SATIVA SEED OIL*, PARFUM, CITRAL,  LINALOOL,  HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, LIMONENE. * from organic production Note: Limonene from natural origin PRODUS CERTIFICAT ​​​​​ ​​​​​​​Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare.

ULEI DE COCOS PUR

ULEI DE COCOS PUR

13,90

Virgin, Ecologic, Vegan, 100 ml ℮ 3,38 fl oz CE ESTE Numit copacul vieții, cocosul este unul dintre cele mai bogate produse găsite în natură, putând fi folosite atât rădăcinile cât și frunzele și, desigur, fructele. Tipic țărilor calde, palmierul de cocos aparține familiei Arecaceae sau Palmacee, crescând în general de-a lungul coastelor, bucurându-se de influența pozitivă a mării, solului nisipos, luminii și ploilor distribuite în mod regulat pe tot parcursul anului. Cocosul și derivații săi joacă un rol economic important în țările din Asia de Sud-Est, în regiunile tropicale din America Latină și Africa de Est. Utilizat pe scară largă în scopuri alimentare, utilizarea uleiului de cocos virgin a scăzut brusc în secolul al XX-lea, întrucât consumul disproporționat de acizi grași saturați în alimente a condus la o creștere exponențială a bolilor coronariene. Astăzi, la fel ca în secolele trecute, uleiul de cocos virgin a revenit în atenție nu numai din punct de vedere alimentar, ci și prin folosirea pe scară largă pentru proprietățile sale importante în cosmetică. Uleiul virgin este obținut prin presarea la rece a nucii proaspete, păstrând astfel aroma caracteristică a laptelui de cocos, spre deosebire de uleiul de cocos pur, pentru care este necesară uscarea fructului înaintea presării mecanice, mirosul și culoarea fiind penalizate. COMPOZIŢIE Uleiul de cocos virgin fruttonero, cu INCI Coco Nucifera Oil, este extras din pulpa nucilor de cocos prin presare la rece, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, pentru a obține un produs de înaltă calitate și a păstra substanțele sale active. Uleiul de cocos virgin are consistență fluidă și culoare transparentă în stare lichidă, tinzând să se solidifice și să devină alb la o temperatură cuprinsă între 18 și 20°C. Compoziția sa este caracterizată prin procentul ridicat de vitamine, precum vitamina A și vitamina C, care conferă hidratare și elasticitate epidermei, reducând uscăciunea și substanțele antioxidante. Sursă de vitamina E, antioxidant natural, uleiul de cocos limitează consecințele negative datorate stresului oxidativ. Totodată, prezența acidului lauric conferă uleiului proprietăți remarcabile pentru îngrijirea și bunăstarea părului PROPRIETĂȚI Efect de elasticizare: conferă elasticitate straturilor de suprafață ale epidermei Hidratant: reface catifelarea și hidratarea pielii Tonifiant: menține fluiditatea membranei celulare Protecție: protejează pielea și părul împotriva agenților atmosferici, în special după expunerea prelungită la soare și sare RECOMANDĂRI DE UTILIZARE Corp Pentru a hidrata și a tonifica pielea corpului, aplicați uleiul imediat după baie/duș pe pielea încă umedă. Masați și lăsați să se absoarbă. Este ideal și ca produs după plajă. Față Este un demachiant excelent, fiind indicat pentru îndepărtarea în mod natural chiar și a celui mai rezistent machiaj. Aplicați uleiul pe un disc de vată și îndepărtați delicat machiajul. Îndepărtați urmele de ulei cu un disc de vată umezit cu apă caldă Păr Pentru a proteja părul împotriva agresiunii agenților atmosferici (soare, vânt, apă de mare și piscină, smog etc.), distribuiți uleiul pe toată lungimea părului. Spălați-l apoi cu un șampon normal, părul va deveni moale și hidratat. Pur sau amestecat Uleiul de cocos virgin poate fi utilizat ca produs pur sau amestecat cu alte uleiuri, unturi sau creme. De exemplu poate fi amestecat cu crema de față, obținând un efect de elasticizare. Notă: în funcție de temperatura exterioară starea produsului se poate modifica parțial sau total, datorită temperaturii externe; va fi suficient să îl agitați sau să îl încălziți înainte de utilizare, scufundând flaconul într-o cantitate mică de apă caldă sau folosind jetul de aer cald al uscătorului de păr, produsul devenind din nou omogen. FRAGRANCE The product has no fragrance, the smell is that characteristic of the raw material. INCI COCOS NUCIFERA OIL* * from organic production PRODUS CERTIFICAT Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare. ​​​​​​​