0

Cosul de cumparaturi este gol

: 0
Elemente Total: 0,00

CORP

Am selectat cele mai bune materii prime pentru a obține produse de cea mai înaltă calitate.
CREMA DE CORP ANTI AGE

CREMA DE CORP ANTI AGE

22,50

Elasticizantă, hrănitoare, hidratantă 200 ml ℮ 6,76 fl oz Crema de corp Anti Age cu efect elasticizant, hrănitoare, cu acid hialuronic, este ideală ca tratament cosmetic pentru corp, fiind indicată pentru toate tipurile de piele. Îmbogățită cu ingrediente prețioase și inovatoare, dacă este folosită zilnic asigură o hidratare profundă și menține tinerețea pielii, aceasta devenind moale și catifelată. SUBSTANȚE ACTIVE Complex dermotensor natural: pe bază de extracte vegetale de Kigelia africana, Quillaia Saponaria și Argan, conferă fermitate pielii și are efect lifting și anti-age.   Complex epigenetic: cu maltodextrine și extract de măghiran, stimulează sinteza colagenului și îmbunătățește redistribuirea acestuia cu efect anti-age, filler și de compactare. Complex antipollution: extract din alga Undaria Pinnatifida, sporește sistemele de apărare ale pielii împotriva agresiunilor mediului extern; a demonstrat o protecție puternică împotriva razelor UV și are putere eficientă de redare a luminozității pielii. Acid hialuronic: efect filler cu netezirea ridurilor mici, acționează la suprafață asigurând hidratarea eficientă; formează o peliculă subțire care menține pielea netedă și hidratată. PROPRIETĂȚI Datorită ingredientelor sale, Crema de corp anti age fruttonero are următoarele proprietăți: anti age, lifting, redă luminozitatea pielii, antipollution, efect de compactare, hidratare, antioxidant, calmare, previne înroșirea. ​​​​​​​ ALTE INGREDIENTE FUNCȚIONALE CARACTERISTICE ​​​​​Ulei de Jojoba Bio: hrănește, revitalizează, regenerează și calmează pielea, ajutând la prevenirea semnelor de îmbătrânire. Pielea devine netedă și catifelată.   Suc de Aloe Vera Bio: acțiune de hidratare și calmare a pielii, stimulează producția de colagen și elastină, contribuind la contracararea efectelor îmbătrânirii pielii.   Apă activă de Rodie: numeroase studii au testat eficiența foto-chimico-protectoare a extractului de rodie, acțiunea cosmetică antiaging a extractului de rodie inhibând enzimele implicate direct în digerarea colagenului și, prin urmare, în îmbătrânirea histologică și funcțională a pielii. ​​​​​​Extract gliceric de Strugurii-ursului: are proprietăți antioxidante.​​​​​​​ Extract gliceric de Schinduf: are proprietăți regenerante și calmante.   ​​​​​​​RECOMANDĂRI DE UTILIZARE Aplicați cantitatea potrivită de produs pe pielea uscată, masând uşor până când se absoarbe complet. . INCI ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE (*), AQUA, COCO-CAPRYLATE, CETEARYL ALCOHOL, DICAPRYLYL ETHER, PERSEA GRATISSIMA OIL (*), PROPANEDIOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (*), CETEARYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL (*), MANILKARA MULTINERVIS LEAF EXTRACT, ARCTOSTAPHYLOS UVA-URSI LEAF EXTRACT, PUNIC GRANATUM FRUIT EXTRACT (*), TRIGONELLA FOENUM-GRAECUM SEED EXTRACT (*), MALTODEXTRIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, LECITHIN, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, PARFUM, BENZOIC ACID , PHYTIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, CITRIC ACID, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE​​​​​​​ *din agricultura ecologică 47% bio din total și 98,997% origine naturală din total Testat dermatologic. Verificată din punct de vedere al conținutului de nichel (valori <1 ppm).   PRODUS CERTIFICAT ​​​​​​​       ​​​​​​​Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare.

UNT DE SHEA PUR 100 ml

UNT DE SHEA PUR 100 ml

22,90

Pur, Natural, Vegan, 50 ml 1,69 fl oz CE ESTE Untul de Shea pur fruttonero este obținut prin procese naturale, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, asigurând menținerea intactă a substanțelor active ale produsului. Prelucrarea are loc la locul de origine printr-un proces artizanal și strict controlat, care garantează calitatea sa excelentă. Untul de Shea pur are o consistență solidă, o culoare ce variază de la alb la fildeș, de la galben la verzui și un miros caracteristic ​​​​​​​Conține substanțe extrem de hrănitoare pentru epidermă precum antioxidanții naturali, care joacă un rol fundamental în hidratarea pielii. În compoziția untului de shea intră acizi grași nesaturați, acizi grași saturați și un conținut foarte mare de substanțe nesaponificabile, ce asigură hrănirea și protejarea pielii. Bogat în vitamine liposolubile, contracarează fenomenele iritante asigurând protecția și calmarea pielii, atenuând inflamația și liniștind pielea sensibilă, precum cea a nou-născuților sau a persoanelor în vârstă. COMPOZIŢIE Untul de Shea pur fruttonero este obținut prin procese naturale, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, asigurând menținerea intactă a substanțelor active ale produsului. Prelucrarea are loc la locul de origine printr-un proces artizanal și strict controlat, care garantează calitatea sa excelentă. Untul de Shea pur are o consistență solidă, o culoare ce variază de la alb la fildeș, de la galben la verzui și un miros caracteristic. Conține substanțe extrem de hrănitoare pentru epidermă precum antioxidanții naturali, care joacă un rol fundamental în hidratarea pielii. În compoziția untului de shea intră acizi grași nesaturați, acizi grași saturați și un conținut foarte mare de substanțe nesaponificabile, ce asigură hrănirea și protejarea pielii. Bogat în vitamine liposolubile, contracarează fenomenele iritante asigurând protecția și calmarea pielii, atenuând inflamația și liniștind pielea sensibilă, precum cea a nou-născuților sau a persoanelor în vârstă. PROPRIETĂȚI Calmant: atenuează fenomenele iritante și procesele inflamatorii ale pielii sensibile Emolient: reduce manifestările cutanate Dermo-protector: stimulează repararea țesuturilor Hrănitor: îmbunătățește hidratarea țesuturilor. RECOMANDĂRI DE UTILIZARE Skin irritarions Massage gently into skin after cleansing to soothe irritation from hair removal, shaving, insect bites or sun exposure. Children It is an excellent substitute for the protective paste used to moisturise children's skin and protect it from nappy rash. Recommended for use at every nappy change. Protection It helps repair the tissues in the case of abrasions or inflammatory processes, when spread over the exposed areas and massaged until fully absorbed. Face cream Shea butter can be used as a face cream. Spread a small quantity of product onto the skin and massage until fully absorbed. Use a paper tissue to remove all traces of the light and clear film formed. Note: Pure Shea butter is solid at room temperature. Warm the butter in your palms to soften it before applying to the skin. PARFUM Produsul nu are parfum, mirosul fiind cel caracteristic materiei prime. INCI ​​​​​​​BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER* * from natural production PRODUS CERTIFICAT ​​​​​​​   ​​​​​​ Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare.​​​​​​​​​​​

UNT DE SHEA PUR 50 ml

UNT DE SHEA PUR 50 ml

14,90

Pur, Natural, Vegan, 50 ml 1,69 fl oz CE ESTE Untul de Shea pur fruttonero este obținut prin procese naturale, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, asigurând menținerea intactă a substanțelor active ale produsului. Prelucrarea are loc la locul de origine printr-un proces artizanal și strict controlat, care garantează calitatea sa excelentă. Untul de Shea pur are o consistență solidă, o culoare ce variază de la alb la fildeș, de la galben la verzui și un miros caracteristic. ​​​​​​​Conține substanțe extrem de hrănitoare pentru epidermă precum antioxidanții naturali, care joacă un rol fundamental în hidratarea pielii. În compoziția untului de shea intră acizi grași nesaturați, acizi grași saturați și un conținut foarte mare de substanțe nesaponificabile, ce asigură hrănirea și protejarea pielii. Bogat în vitamine liposolubile, contracarează fenomenele iritante asigurând protecția și calmarea pielii, atenuând inflamația și liniștind pielea sensibilă, precum cea a nou-născuților sau a persoanelor în vârstă. COMPOZIŢIE Untul de Shea pur fruttonero este obținut prin procese naturale, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, asigurând menținerea intactă a substanțelor active ale produsului. Prelucrarea are loc la locul de origine printr-un proces artizanal și strict controlat, care garantează calitatea sa excelentă. Untul de Shea pur are o consistență solidă, o culoare ce variază de la alb la fildeș, de la galben la verzui și un miros caracteristic. Conține substanțe extrem de hrănitoare pentru epidermă precum antioxidanții naturali, care joacă un rol fundamental în hidratarea pielii. În compoziția untului de shea intră acizi grași nesaturați, acizi grași saturați și un conținut foarte mare de substanțe nesaponificabile, ce asigură hrănirea și protejarea pielii. Bogat în vitamine liposolubile, contracarează fenomenele iritante asigurând protecția și calmarea pielii, atenuând inflamația și liniștind pielea sensibilă, precum cea a nou-născuților sau a persoanelor în vârstă. PROPRIETĂȚI Calmant: atenuează fenomenele iritante și procesele inflamatorii ale pielii sensibile Emolient: reduce manifestările cutanate Dermo-protector: stimulează repararea țesuturilor Hrănitor: îmbunătățește hidratarea țesuturilor. RECOMANDĂRI DE UTILIZARE Skin irritarions Massage gently into skin after cleansing to soothe irritation from hair removal, shaving, insect bites or sun exposure. Children It is an excellent substitute for the protective paste used to moisturise children's skin and protect it from nappy rash. Recommended for use at every nappy change. Protection It helps repair the tissues in the case of abrasions or inflammatory processes, when spread over the exposed areas and massaged until fully absorbed. Face cream Shea butter can be used as a face cream. Spread a small quantity of product onto the skin and massage until fully absorbed. Use a paper tissue to remove all traces of the light and clear film formed. Note: Pure Shea butter is solid at room temperature. Warm the butter in your palms to soften it before applying to the skin. PARFUM Produsul nu are parfum, mirosul fiind cel caracteristic materiei prime. INCI ​​​​​​​BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER* * from natural production   PRODUS CERTIFICAT ​​​​​​​   ​​​​​​ ​​​​​​​ ​​​​Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare. 

ULEI VIRGIN DE ANDIROBA PARFUMAT

ULEI VIRGIN DE ANDIROBA PARFUMAT

14,90

Parfumat, Natural, Vegan, 50 ml ℮ 1,69 fl oz   CE ESTE Uleiul de andiroba virgin este un ulei natural produs din semințe de Carapa Guaianensis, un copac aparținând familiei Meliaceae. Tipic pădurii tropicale, crește în Amazonia, în general pe soluri bogate, în palude, câmpii aluvionare, mlaștini și podișuri. Poate crește sălbatic sau cultivat, în Brazilia, în insule precum Tocantins și Rio Solimoes și în zonele din apropierea coastelor. Lemnul de andiroba este dur, dar rezistent. În trecut era trimis în Statele Unite pentru industria mobilei, întrucât este extrem de rezistent în timp și nu este atacat de insecte. Arborele andiroba produce fructe maro, lemnoase, care conțin mulți sâmburi sau semințe bogate într-un ulei (aproximativ 63%) de culoare galben-pai. Acest ulei este un produs al pădurii tropicale, cu o lungă istorie de utilizare. De-a lungul secolelor, andiroba a fost folosit în diferite moduri de către indigenii din Amazonia și nu doar în medicina populară. A fost și este încă folosit drept combustibil pentru lămpi naturale, săpunuri, împotriva artritei, precum și ca repelent pentru țânțari, muște și alte insecte Bogat în limonoide și triterpene, datorită prezenței Omega 3 și acizilor alfa-hidroxi, a căror acțiune de levigare netezește suprafața pielii, este utilizat în cosmetică pentru tratamentul topic al imperfecțiunilor cauzate de celulită. COMPOZIŢIE Uleiul de andiroba fruttonero este un ulei 100% pur. Extracția uleiului are loc prin presare la rece, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, pentru a obține un produs de înaltă calitate și a păstra substanțele active Cu consistență vâscoasă, culoare galben-maro transparentă și miros caracteristic, în funcție de temperatura exterioară starea produsului poate suferi modificări parțiale sau totale.Compus din acizi grași, precum acidul palmitic, acidul oleic și acidul linoleic, uleiul de andiroba are proprietăți hidratante, hrănitoare și calmante. Moleculele ce caracterizează uleiul sunt: acizi alfa-hidroxi sau acizi din fructe, care acționează la nivelul epidermei cu efect de netezire, stimulând turn-over-ul celular; îndeplinesc o acțiune de exfoliere, ameliorarea estetică fiind evidentă. Limonoide și terpene active din punct de vedere biologic cu proprietăți de calmare semnificative, ajută la prevenirea contracturilor musculare și atenuarea durerii aferente, inclusiv a durerilor reumatice și articulare, atunci când se manifestă. Meliacine, grup de terpene cărora li se datorează gustul amar al uleiului, similare cu elementele chimice împotriva malariei (de aceea nu se recomandă în timpul sarcinii și alăptării) Omega 6 și omega 9, acizi grași esențiali, componente naturale ale membranei celulare, care împreună cu acidul palmitic asigură hidratarea epidermei. PROPRIETĂȚI Netezire: promovează microcirculația țesuturilor subcutanate Drenare: favorizează eliminarea lichidelor stagnante Pentru celulită: contracarează și atenuează imperfecțiunile cauzate de celulită Calmant: ajută la prevenirea contracturilor musculare și la ameliorarea durerii.   RECOMANDĂRI DE UTILIZARE Imperfecțiuni datorate celulitei Masat în mod constant, exercită o semnificativă acțiune preventivă pentru reducerea imperfecțiunilor datorate celulitei, favorizează microcirculația țesuturilor subcutanate și îndepărtarea lichidelor stagnante. Masați părțile afectate de jos în sus, până când se absoarbe complet. Pur sau amestecat Utilizat frecvent ca ulei purtător pentru masaje, uleiul de Andiroba virgin poate fi utilizat ca produs pur sau amestecat cu alte uleiuri, unturi sau creme. De exemplu poate fi amestecat cu untul de shea, obținând o acțiune de protejare a pieli. Dureri musculare Pentru ameliorarea durerii musculare și ale articulațiilor încălziți produsul în palme, pregătindu-l pentru masaj. Aplicați local și masați partea afectată, distribuind uniform uleiul, până când se absoarbe complet. Poate fi folosit înainte de activitățile sportive pentru pregătirea și încălzirea mușchilor, favorizând astfel acțiunea de tonificare pe care o exercită. Notă: dacă uleiul devine parțial solid datorită temperaturii externe va fi suficient să îl amestecați sau să îl încălziți înainte de utilizare, produsul devenind din nou omogen. Este lichid la 27°C și prezintă concrețiuni mai solide, vizibile în interiorul flaconului, când temperatura scade INCI CARAPA GUAIANENSIS SEED OIL*, PARFUM, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA, ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE * from natural production. Note: Limonene from natural origin   PRODUS CERTIFICAT Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare. 

ULEI DE COCOS PUR

ULEI DE COCOS PUR

13,90

Virgin, Ecologic, Vegan, 100 ml ℮ 3,38 fl oz CE ESTE Numit copacul vieții, cocosul este unul dintre cele mai bogate produse găsite în natură, putând fi folosite atât rădăcinile cât și frunzele și, desigur, fructele. Tipic țărilor calde, palmierul de cocos aparține familiei Arecaceae sau Palmacee, crescând în general de-a lungul coastelor, bucurându-se de influența pozitivă a mării, solului nisipos, luminii și ploilor distribuite în mod regulat pe tot parcursul anului. Cocosul și derivații săi joacă un rol economic important în țările din Asia de Sud-Est, în regiunile tropicale din America Latină și Africa de Est. Utilizat pe scară largă în scopuri alimentare, utilizarea uleiului de cocos virgin a scăzut brusc în secolul al XX-lea, întrucât consumul disproporționat de acizi grași saturați în alimente a condus la o creștere exponențială a bolilor coronariene. Astăzi, la fel ca în secolele trecute, uleiul de cocos virgin a revenit în atenție nu numai din punct de vedere alimentar, ci și prin folosirea pe scară largă pentru proprietățile sale importante în cosmetică. Uleiul virgin este obținut prin presarea la rece a nucii proaspete, păstrând astfel aroma caracteristică a laptelui de cocos, spre deosebire de uleiul de cocos pur, pentru care este necesară uscarea fructului înaintea presării mecanice, mirosul și culoarea fiind penalizate. COMPOZIŢIE Uleiul de cocos virgin fruttonero, cu INCI Coco Nucifera Oil, este extras din pulpa nucilor de cocos prin presare la rece, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, pentru a obține un produs de înaltă calitate și a păstra substanțele sale active. Uleiul de cocos virgin are consistență fluidă și culoare transparentă în stare lichidă, tinzând să se solidifice și să devină alb la o temperatură cuprinsă între 18 și 20°C. Compoziția sa este caracterizată prin procentul ridicat de vitamine, precum vitamina A și vitamina C, care conferă hidratare și elasticitate epidermei, reducând uscăciunea și substanțele antioxidante. Sursă de vitamina E, antioxidant natural, uleiul de cocos limitează consecințele negative datorate stresului oxidativ. Totodată, prezența acidului lauric conferă uleiului proprietăți remarcabile pentru îngrijirea și bunăstarea părului PROPRIETĂȚI Efect de elasticizare: conferă elasticitate straturilor de suprafață ale epidermei Hidratant: reface catifelarea și hidratarea pielii Tonifiant: menține fluiditatea membranei celulare Protecție: protejează pielea și părul împotriva agenților atmosferici, în special după expunerea prelungită la soare și sare RECOMANDĂRI DE UTILIZARE Corp Pentru a hidrata și a tonifica pielea corpului, aplicați uleiul imediat după baie/duș pe pielea încă umedă. Masați și lăsați să se absoarbă. Este ideal și ca produs după plajă. Față Este un demachiant excelent, fiind indicat pentru îndepărtarea în mod natural chiar și a celui mai rezistent machiaj. Aplicați uleiul pe un disc de vată și îndepărtați delicat machiajul. Îndepărtați urmele de ulei cu un disc de vată umezit cu apă caldă Păr Pentru a proteja părul împotriva agresiunii agenților atmosferici (soare, vânt, apă de mare și piscină, smog etc.), distribuiți uleiul pe toată lungimea părului. Spălați-l apoi cu un șampon normal, părul va deveni moale și hidratat. Pur sau amestecat Uleiul de cocos virgin poate fi utilizat ca produs pur sau amestecat cu alte uleiuri, unturi sau creme. De exemplu poate fi amestecat cu crema de față, obținând un efect de elasticizare. Notă: în funcție de temperatura exterioară starea produsului se poate modifica parțial sau total, datorită temperaturii externe; va fi suficient să îl agitați sau să îl încălziți înainte de utilizare, scufundând flaconul într-o cantitate mică de apă caldă sau folosind jetul de aer cald al uscătorului de păr, produsul devenind din nou omogen. FRAGRANCE The product has no fragrance, the smell is that characteristic of the raw material. INCI COCOS NUCIFERA OIL* * from organic production PRODUS CERTIFICAT Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare. ​​​​​​​

ULEI DE COCOS PUR

ULEI DE COCOS PUR

13,90

Virgin, Ecologic, Vegan, 100 ml ℮ 3,38 fl oz CE ESTE Numit copacul vieții, cocosul este unul dintre cele mai bogate produse găsite în natură, putând fi folosite atât rădăcinile cât și frunzele și, desigur, fructele. Tipic țărilor calde, palmierul de cocos aparține familiei Arecaceae sau Palmacee, crescând în general de-a lungul coastelor, bucurându-se de influența pozitivă a mării, solului nisipos, luminii și ploilor distribuite în mod regulat pe tot parcursul anului. Cocosul și derivații săi joacă un rol economic important în țările din Asia de Sud-Est, în regiunile tropicale din America Latină și Africa de Est. Utilizat pe scară largă în scopuri alimentare, utilizarea uleiului de cocos virgin a scăzut brusc în secolul al XX-lea, întrucât consumul disproporționat de acizi grași saturați în alimente a condus la o creștere exponențială a bolilor coronariene. Dar astăzi, la fel ca în secolele trecute, uleiul de cocos virgin a revenit în atenție nu numai din punct de vedere alimentar, ci și prin folosirea pe scară largă pentru proprietățile sale importante în cosmetică. Uleiul virgin este obținut prin presarea la rece a nucii proaspete, păstrând astfel aroma caracteristică a laptelui de cocos, spre deosebire de uleiul de cocos pur, pentru care este necesară uscarea fructului înaintea presării mecanice, mirosul și culoarea fiind penalizate. COMPOZIŢIE Uleiul de cocos virgin fruttonero este extras din pulpa nucilor de cocos prin presare la rece, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, pentru a obține un produs de înaltă calitate și a păstra substanțele sale active. Uleiul de cocos virgin are consistență fluidă și culoare transparentă în stare lichidă, tinzând să se solidifice și să devină alb la o temperatură cuprinsă între 18 și 20°C. Compoziția sa este caracterizată prin procentul ridicat de vitamine, precum vitamina A și vitamina C, care conferă hidratare și elasticitate epidermei, reducând uscăciunea și substanțele antioxidante. Sursă de vitamina E, antioxidant natural, uleiul de cocos limitează consecințele negative datorate stresului oxidativ. Totodată, prezența acidului lauric conferă uleiului proprietăți remarcabile pentru îngrijirea și bunăstarea părului. PROPRIETĂȚI Efect de elasticizare: conferă elasticitate straturilor de suprafață ale epidermei Hidratant: reface catifelarea și hidratarea pielii Tonifiant: menține fluiditatea membranei celulare Protecție: protejează pielea și părul împotriva agenților atmosferici, în special după expunerea prelungită la soare și sare. RECOMANDĂRI DE UTILIZARE  Corp Pentru a hidrata și a tonifica pielea corpului, aplicați uleiul imediat după baie/duș pe pielea încă umedă. Masați și lăsați să se absoarbă. Este ideal și ca produs după plajă. Față Este un demachiant excelent, fiind indicat pentru îndepărtarea în mod natural chiar și a celui mai rezistent machiaj. Aplicați uleiul pe un disc de vată și îndepărtați delicat machiajul. Îndepărtați urmele de ulei cu un disc de vată umezit cu apă caldă Păr Pentru a proteja părul împotriva agresiunii agenților atmosferici (soare, vânt, apă de mare și piscină, smog etc.), distribuiți uleiul pe toată lungimea părului. Spălați-l apoi cu un șampon normal, părul va deveni moale și hidratat. Pur sau amestecat Uleiul de cocos virgin poate fi utilizat ca produs pur sau amestecat cu alte uleiuri, unturi sau creme. De exemplu poate fi amestecat cu crema de față, obținând un efect de elasticizare. Notă: În funcție de temperatura exterioară starea produsului se poate modifica parțial sau total, datorită temperaturii externe; va fi suficient să îl agitați sau să îl încălziți înainte de utilizare, scufundând flaconul într-o cantitate mică de apă caldă sau folosind jetul de aer cald al uscătorului de păr, produsul devenind din nou omogen. PARFUM Produsul nu are parfum, mirosul fiind cel caracteristic materiei prime. INCI COCOS NUCIFERA OIL* * from organic production PRODUS CERTIFICAT   Informațiile furnizate aici sunt de natură generală, informativă și de prezentare a produsului; scopul lor îl reprezintă furnizarea de informații generale, trebuind înțelese ca atare. ​​​​​​​