0

Cosul de cumparaturi este gol

: 0
Elemente Total: 0,00

ULEI DE CÂNEPĂ PUR

8051414713521

14,90
ADAUGA IN COS

item.in.cart

go.to.cart

Pur, Ecologic, Vegan, 50 ml ℮ 1,69 fl oz
 

CE ESTE
Cannabis Sativa, o specie din genul Cannabis, aparține familiei Canabaceae, fiind o plantă erbacee anuală, originară din Asia central-sudică. De secole, această plantă a jucat un rol economic și social important: materia primă obținută din ea, cânepa, a fost folosită încă din timpuri străvechi pentru țesături.

A început să fie folosită în occident, în jurul secolului al XVIII-lea, datorită expansiunii navale și coloniale caracteristică epocii, fiind legată de producția textilă de funii și câlți, dar și substanțe „uleioase” (pentru iluminat și energie), „fibroase” (fibre textile, haine, hârtie) și „alimentare” (făină și furaj pentru animale). În Italia, zonele Bologna și Ferrara s-au distins prin calitatea ridicată a producției de cânepă, contribuind semnificativ la transformarea peninsulei în cel de-al doilea producător din lume.

La începutul anilor 1900 au început primele campanii de denigrare, datorită caracteristicilor evidente de rezistență și adaptabilitate ale plantei, producțiile abundente subminând prosperitatea industriilor concurente. La aceasta se adaugă discuțiile legate de legalitatea utilizării sale datorită oleorezinei din inflorescențe care, după cum se știe, sunt bogată în compuși psihoactivi. Revenind în cele din urmă în atenție, astăzi cânepă este considerată din nou utilă și importantă datorită uleiului obținut din semințe. Un ulei care, datorită acizilor din compoziția sa, reprezintă o mare valoare pentru industria cosmetică și alimentară.

 

COMPOZIŢIE
Uleiul de cânepă pur fruttonero, cu INCI Cannabis Sativa seed oil, este un ulei natural produs din semințele de Cannabis Sativa. Extracția uleiului are loc prin presarea la rece a semințelor de cânepă, fără utilizarea aditivilor, solvenților și proceselor de rafinare, pentru a obține un produs de înaltă calitate și a păstra substanțele sale active.

Uleiul de cânepă pur fruttonero nu conține substanțe psihoactive. Caracterizat printr-o culoare verde închis și un miros tipic de iarbă, uleiul de cânepă este bogat în antioxidanți, vitamina A ce stimulează producția de colagen, vitamine din grupa B, precum B1, B2 și B6, esențiale pentru funcționarea pielii, vitamina E (tocoferol) necesară pentru neutralizarea reactivității radicalilor liberi, vitamine F, precum omega 3 și 6, necesare pentru constituirea și regenerarea membranei celulare, precum și proteine, caroten, săruri minerale, importante pentru îngrijirea epidermei.
 
Recomandat de obicei pentru îngrijirea părului și scalpului, este un produs excelent recomandat pentru îngrijirea pielii acneice și grase.


PROPRIETĂȚI

Normalizarea secreției de sebum: reglează producția excesivă de sebum

Revitalizant: reînnoiește celulele și le redă vigoarea și vitalitatea

Purificant: ajută la eliminarea excesului de sebum

Efect luminos: indicat pentru a hrăni și a da strălucire pielii și părului.
 

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

Seboree și mătreață
Aplicați uleiul pe scalp, când părul este încă umed. Frecați bine pentru a favoriza îndepărtarea mătreții și absorbția produsului. Lăsați să acționeze timp de 10 minute și aplicați apoi șamponul normal.

Scalp
Masați delicat capul cu ulei pur, pentru a obține o acțiune de echilibrare. Alternativ, poate fi amestecat cu șamponul tradițional.

Păr strălucitor și hidratat
Aplicați o picătură de ulei pe vârfurile părului uscat și curat, pentru a-i reda strălucirea și vitalitatea. Poate fi folosit pentru hidratarea părului, distribuindu-l uniform pe părul umed.

Față
Distribuiți uleiul pe pielea feței cu un disc de vată. Așteptați câteva minute și clătiți cu un produs de curățare special.

Notă: Uleiul de cânepă poate fi utilizat ca produs pur sau amestecat cu alte uleiuri, unturi sau creme. Uleiul de cânepă pur se caracterizează prin fluiditate și penetrabilitate ridicate, culoarea și mirosul fiind cele naturale, ale ingredientelor.
​​​​
 
PARFUM
Produsul nu are parfum, mirosul fiind cel caracteristic materiei prime.


INCI
CANNABIS SATIVA SEED OIL*
* from organic production


CERTIFIED PRODUCT
​​



​​​​​​​The information given here is for the general and informative purpose of presenting the product and its purpose is to provide general information and as such are to be understood as such is intended.​​​